Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Väärääntaloon sopisi hyvin kauppahalli – Torin toiminnot voisi myös siirtää sisätiloihin

Uimahallia kylpylän yhteyteen kannattaville vinkki: kerätkääpä nimilistat kannattajistanne ja pankaa ne yhtä avoimesti esille kuin Mansikkalan kannattajat ovat tehneet. Kummalta listalta löytyy nimiä enemmän, olkoon se tulevien selvitysten lähtökohta.

Väärääntaloon sopisi hyvin kauppahalli. Torin toiminnot voisi myös siirtää sisätiloihin. Parkkipaikkoja on hyvin, ja logistiikkavalmiudet hyvät. Omistaja voisi olla kaupunki tai osuuskunta.

Luotto Mitraan on mennyt täysin. Veronmaksajien rahoja käytetään ja lymyillään oy-lain suojassa.

Kylpyläbisnes on auringonlaskun ala. On vastuutonta tuhlata veronmaksajien varoja bisnekseen, jonka pyörittämiseen kunnalla ei ole minkäänlaista velvoitetta.

Liiketilan lisärakentaminen keskustaan tyhjentää tiloja muissa suhteellisen uusissa ja vanhemmissa tiloissa. Näin on seuduilla, joissa väki vähenee.

Uusi yksityinen toimija kylpylään löytyy. Kylpylän Ari Aspia vakuutti: liiketoiminta on hyvin kannattavaa. Myös Holiday Club Saimaa Rauhassa.

Mansikkalan uimahalliin teräsallas hyvä ratkaisu. Imatralaiset suurin joukoin testaamaan kaikki valmiit teräsaltaat.

Imatralaisten omistamalle kaupungille: avustakaa juhlavuoden kunniaksi upean Valtionhotellin sisääntulo edustavaksi. Ruma huoltoaseman paikka ja aidat.

Napinkulmaan arkkitehdit lupailivat kauan sitten kaksikaistaisen, Valtionhotellin miljööseen sopivan kauniin liikennejakajan.

Kiitos henkilölle Rajapatsaalla, joka oli löytänyt eläkeläiskorttini ja laittanut sen näkyvälle paikalle. Nimim. Mummo

Nyt päättäjät, järki käteen ja kuunnelkaa asukkaita! Jo on hölmöläisten touhua piilottaa urheilutalo-uimahalli ihmisten "ulottumattomiin". Jotain rajaa!

Nyt oli asiaa: Uutisvuoksen kirjoitus Korpikosken mietteistä uimahalliasiassa. Siinä oli asioita, joita päättäjien pitäisi lukea hyvin tarkkaan, ettei tämä kylä leviä käsiin! Terveyskeskus revittiin jo alueelta ja mitä vielä? Kurkisuollekko uimahalli pitäisikin laittaa? Sinne olisi vielä pidempi matka.

Imatran päättäjät ovat ottaneet oppinsa Vain muutaman huijarin tähden -sarjan Kuusniemen Hakkaraiselta tehdessään päätöksiään imatralaisten selän takana.

Kiitos Olli Ruokonen asiallisesta mielipiteestä kylpyläasiassa. Olet täysin oikeassa.

Maksaako Imatran Kylpylän henkilökunta veronsa Imatralle?

Kaupungin pitäisi ostaa parilla miljoonalla eurolla kylpylän märkätilat, sen jälkeen purkaa ne ja tämän jälkeen peruskorjata uimahalli ja urheilutalo niiden nykyisille sijoilleen. Kylpylä jäisi toimimaan pelkkänä hotellina. Tämä olisi ehdottomasti paras ja halvin kokonaisratkaisu.

Uimahalli ja urheilutalo, entäs erämuseo ja juna-asema? Mihin rahat riittävät?

Tappiolliset Mitra ja kylpylä siirtävät kaupungin miljoonia taskusta toiseen. Aiesopimus on mitätön, koska se perustuu Mansikkalan suojeltujen hallien katoamiseen. Eivät ne mihinkään häviä. Ne on vain pidettävä hyvässä kunnossa ja käytössä. Kaupungin vastuita ei saa enää lisätä.