Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Sähkö kuukaudessa 2,96 euroa, siirto 43,31 euroa. Kohtuutonta!

Hyvä, että Seppo Leppänen otti esille koululaiset ja heidän kuljetuksensa (UV 15.1.). Nyt he pääsevät omatoimisesti uimahallille, eikä kulkuun mene niin paljon aikaa. Sehän on pois liikunta-ajasta. Nimim. RH

Vasta ajettu kuolonkolari Kuutostiellä, radioon soiteltiin, kun tietä ei ollut aurattu. Toisenakaan aamuna klo 8 töihin meneville ei ollut aurattu Kuutostietä, vaikka lumiräntää satanut runsaasti. Ala-arvoista tienhoitoa.

Sumutusyritys nro 2: kootaan samanmielisten ennakkoasenteellinen "työryhmä". Tällaisille tunteella tehdyille "laskelmille" ei pidä antaa mitään arvoa. Tarvitaan puolueeton uimahallivaihtoehtojen selvittäjä mahdollisimman kaukaa Imatralta.

Sähkö kuukaudessa 2,96 euroa, siirto 43,31 euroa. Kohtuutonta. Sähköä ei juuri mennyt, mutta siirto maksaa hirveitä.

Oletko löytänyt Prisman ja Lidlin väliltä avaimen, jossa on kärrin avain? Ninim. Epätoivoinen

Kannattaisikohan laittaa laskutaitoiset ihmiset asialle myös urheilutalon säilyttämiseksi omien asukkaiden käytössä? Käyttömäärä romahtaa varmasti Karhumäellä.

Paikalliselle sähköyhtiölle tiedoksi, että Pohjois-Karjalan Sähkö alentaa 30 prosenttia sähkön myyntihintaa helmi-maaliskuun ajaksi. Tällä on enemmän vaikutusta kuluttajan sähkölaskuun kuin asiakaslehdessä olevilla yhteistyökumppaneiden etukupongeilla, joilla näyttäisi olevan merkitystä ainoastaan edun tarjoajien sähkölaskuihin sinä aikana, kun etu on voimassa.