Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Köyhät kyykkyyn, myös uimahalliasiassa! Kuinkas valtuutetut ajattelivat autottomien käyttävän Ukonniemen hallia?

Käytetäänkö teiden suojaukseen myös hiekkaa? Autot ovat kamalan näköisiä, ja pesussa menee hiekkaa viemäreihin. Onko näin?

Eikö näitä kouluterroristeja saa erotettua koulusta? Opiskelkoot kotona, varmaan ihan fiksut vanhemmat.

Uimahalli Mansikkalaan, jotta puolet Imatran koululaisista ja opiskelijoista pääsee kulkemaan omin avuin pakolliseen opetussuunnitelman mukaiseen uinninopetukseen! Näin Imatran kaupunki säästää vuosittaisissa kuljetuskustannuksissa, ja oppilaat ja opiskelijat saavat liikuntaa. Kestävä kehityskin kiittää!

Kylpylän pukuhuoneet ja saunat eivät ainakaan naisten puolella todellakaan riitä, jos uimahalli sinne tungetaan! Eikä se sijainti muutenkaan käyttäjiä houkuta, lopputulos sama kuin karavaanarien leirintäpaikalle eli kävijämäärät romahtavat. Järjen käyttö olisi paikallaan! Nimim. Tuleva entinen uimahallin käyttäjä

Päättäjät, uimahalli keskeiselle paikalle Mansikkalaan kaikkien imatralaisten iloksi!

Olen vuosikaudet pitänyt lyhtyä palamassa Mustalammen polun varrella. Nyt se valaisee jossain muualla, kun joku sen vei!

Uimahalli Imatran veromaksajille, siis nykyinen paikka. Muun muassa koulu lähellä ja maisemaltaan Vuoksi hieno. Ei virkamiesten Mitran mukaan pidä kaupunkia suunnitella.

Köyhät kyykkyyn, myös uimahalliasiassa! Kuinkas valtuutetut ajattelivat autottomien pystyvän Ukonniemessä sijaitsevaa uimahallia käyttämään? Vai onko tarkoitus saada uimahallin käyttö ronskisti vähenemään?

Mitran vedättämä hallitus ja valtuusto ovat uimahalli-urheilutalo-asiassa toimineet vastoin useita Suomen lakeja. Korjaamispäätöksen lykkääminen eli heitteillejättö tietenkin maksaa. Puolet valtuustosta menee vaihtoon kuntalaisten edun nimissä. Nimim. Haastemies