Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Tokkopa niin kutsutulle Fortumin alueelle kannattaa panostaa – Ketkä sinne muuttavat?

Nuoriso se sotkee ja rikkoo paikkoja, mutta kuka kantaa yön tunteina rikkinäiset WC-pöntöt, hetekan reuhkat, tv:t ja mikroaaltouunit EKO-pisteille? No malli-isät tietenkin!

Imatrankoski on menetetty lopullisesti kauppapaikkana. Kaupungin väki siirtyy tyhjiin liiketiloihin. Tiloihin olisi pitänyt hankkia toimintaa ja sitä kautta ostajia ja turisteja, siitä syntyisi toivottu "ihmisvirta". Vuokrat liian korkeat!

Ruusuja Imatrankosken apteekin kassa "3" 23.11. noin kello 12. Iloinen ja ystävällinen palvelu! T. Mia

Tokkopa niin kutsutulle Fortumin alueelle kannattaa panostaa. Ketkä muuttavat? Samoin Saimaan rannat pitää säilyttää ilman asuntoja. Väestö vähenee!

Mari Markkaselle suuret kiitokset 18.11. kirjoituksesta Vainajien muistopäivän messusta Imatran kirkossa. Meillä oli tismalleen sama kokemus Ruokolahden kirkossa: "Te syntiset" kaikui toistuen läpi messun! Missä oli lohdun ja armon sanoma meille surun ja ikävän keskellä kamppaileville omaisille? Missä turvallisuus? Niitä odotimme juuri vainajien päivänä kirkon meille tuovan. En voinut kuvitella, että kirkon anti oli ainoastaan karmea järkytys.