Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Keskustaa rakennettiin itäturistien tarpeisiin – Pitääkö paikallisten veronmaksajien kärsiä päättäjien elinvoimaodotukset?

Imatran uimahallin portaat Vuokseen ovat veden alla limautuneet vaarallisen liukkaiksi. Voisiko talon väki harjata limat pois, kiitos. Vai saisinko asiakkaana harjan lainaksi homman hoitoon?

Emilio on oikeassa. Mökit Ukonlinnaan.

Suuri toiveeni on, että Venäjä lyötäisiin lyttyyn ja Putin joutuisi vastuuseen. Venäjän uuden hallinnon kanssa sivistyneet neuvottelut, Viipurin palauttaminen Suomelle olisi reilua!

Kovin oli niukkaa uutisointi Imatran Makkarafestista (UV 6.9.22). Kaipaisimme tietoa makkaroiden koostumuksista ja valmistajista. Esimerkiksi yleisöäänestyksen paras makkara -voittajasta kerrottiin vain nimi. Se on Napsu. Eipä aliarvioida perinteistä kansan tykkäämää tapahtumaa.

Kaksi uimahallia kylpylän yhteydessä, onko järkevää? Mansikkalan vanhan urheilutalon paikka olisi loistava uudelle uimahallille, ikääntyneet pääsevät sinne hyvin, ja koulu on lähellä.

Z-kirjaimin lipun töhrijä, olet säälittävä tapaus!

Keskustaa rakennettiin itäturistien tarpeisiin. Pitääkö paikallisten veronmaksajien kärsiä päättäjien elinvoimaodotukset?

Imatrankoskella on useita tyhjiä liikehuoneistoja. Miksi ne eivät kelpaa lähdössä oleville yrityksille? Nim. Tekosyitä

Imatran uimahalli on säästänyt jo vuosia naisten saunassa. Molemmat kiukaat on yhtä aikaa tauolla. Ei näin miesten puolella. Nimim. Mummeli