Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Venäläinen keskiluokka rahtaa verovapaita elintarvikkeita, samaan aikaan suomalaiset maksavat korkeaa hintaa ruuasta ja energiasta

Suomalaiset maksavat korkeaa hintaa ruuasta ja energiasta Venäjän sodan takia. Samaan aikaan Putinin kannattajat, venäläinen keskiluokka, rahtaavat suomalaisia elintarvikkeita Venäjälle verottomaan hintaan. Hävetkää suomalaiset päättäjät, rajat kiinni heti.

Helsingissä pyöräilijä kuoli suojatiellä, joka oli väärin maalattu pyörätien jatkeeksi. Imatralla kaikki suojatiet on maalattu pyörätien jatkeeksi, vaikkei paikalla ole edes pyörätietä.

Niin vaan NYT-liite hävisi kirjaston Hesarin välistä taas alta aikayksikön. Varas, lopeta jo.

Kristillinen koulu Lappeenrantaan ja sitten Imatralle.

Entisen Virasojan koulun alueelle puuhattavan koirapuiston välittömässä läheisyydessä on asutusta. Onko mielekästä tuoda naapurustoon haukkujia?

Kyllä on Imatrankosken Minimanissa ystävällisiä miesmyyjiä, kiva asioida! T. Mimmu

Asuntoyhtiöt, vertailkaa ihmeessä naapuritalojen kanssa vastikkeita. Mistä johtuvat isotkin erot, mikä menoerä vuotaa?

Eikö laissa kielletä julkijuopottelu? Imatrankoskella se on jokapäiväinen riesa S-marketilla ja Olavinkadun bussipysäkillä.

Menneinä vuosina luvattiin, että meille koittaa aika, jolloin saamme lääkäriajan melkeinpä jonottamatta ja samalta luukulta. Kaikki saavat hyvän hoidon, kun siirrytään pois nykyjärjestelmästä, joka on hidas ja huono. Näinkö käy?

Hyvää asiakaspalvelua Power ja Eetu!