Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Korpeen muuttaminen tuntuukin houkuttelevalta, kun joutuu kuuntelemaan öisiä moporalleja kotikadulla

Julkaistaan lista taxfree-kaupoista Imatralla. Voin hyvin boikotoida niitä ja siirtyä muualle asioimaan. Slava Ukraina!

Sähkön säästämiseksi kaupunki voisi sammuttaa Äyriäisen- ja Mustalamminkaduilta katuvalot. Ihan turhaan palavat jo klo 22. Nimim. Kaikki muutkin säästää.

Venäjä käy kansanmurhamaista sotaa Ukrainassa, mitä tekee Suomi? Alkaa myydä elintarvikkeita venäläiselle keskiluokalle, josta 84 prosenttia kannattaa Putinin "erikoisoperaatiota".

Erikoisen outoa, ettei kaupungin johdolta tai puolueilta tule mitään kantaa siihen, missä jamassa vanha, upea Väärätalo on. Jos ei taito riitä, palkatkaa kunnon konsultti!

Miksi kiinteistövälittäjät mollaavat Vuoksenniskaa? On monta kauppaa, Alko, kirjasto, uusi koulu, hyvä tori, apteekki, uimaranta, golfkenttä ja linja-auto kulkee usein. Mitä on Imatrankoskella, kuohuva koski?

Korpeen muuttaminen tuntuukin houkuttelevalta, kun joutuu kuuntelemaan öisiä moporalleja kotikadulla.

Lopettaisitko arvoisa kirjastonkäyttäjä Hesarin NYT-liitteen varastamisen. Muutkin asiakkaat haluavat lukea sen.

Parin miljoonan euron velka hoitokuluineen turistinähtävyyden ehostamiseksi ei ole pois seurakunnan ydintehtävistä. Eihän?

Venäläisille ei pitäisi myydä Suomesta yhtään mitään, varsinkaan kiinteää omaisuutta eikä venäläisiä saisi laskea maahan ollenkaan.

Itä-Siitolan kukkaniitty on todella upea, aivan toista kuin jonkun muun kaupunginosan jättipalsamiviidakko.