Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Soittaessani lukuisiin eri virastoihin ym. vanhempani poismenosta, ei monessakaan paikassa suruumme esitetty osanottoa

Kiitos tienvarsille laitetuista kukkaistutuksista, erityisesti Ruokolahdella Virmutjoen sillan kaiteiden kukista.

Vuoksenrannan alueella linnun- ja oravanpoikaset ovat vaarassa. Iso vaalea pantakissa saalistaa poikasia. Terassien reunat haisevat kissan jätöksille. Pitäkää ne kissanne kiinni!

Miten voi yksi ihminen sotkea koko Lähteen talon purkupäätöksen, kun ei edes asu koko paikkakunnalla. Tää on kyl...

Soittaessani lukuisiin eri virastoihin ym. vanhempani poismenosta, ei monessakaan paikassa suruumme esitetty osanottoa. Näin myös sosiaali- ja ja terveyspiirissämme. Järkyttävintä on, että vaikka vanhempani oli kotihoidon asiakas, edes sieltä ei kuulunut yhtään mitään! Niin vähänkö omaiseni heille merkitsi, ettei tullut mieleen soittaa surunvalitteluja, olla näin ihminen ihmiselle. Nyt vain satuttava välinpitämättömyys! Uskomattoman ilkeää toimintaa!

Makkaratehtaan myymälän edessä rähisevät koirat, olisiko eroahdistus vai koulutusvaje?

Eikö tulevia tv-ohjelmia voi mainostaa muuten kuin suut ammollaan muka nauraen, mautonta touhua. Jätän ohjelmat katsomatta, ei kiinnosta.

Maaseudun Tulevaisuus -lehden pääkirjoituksessa kesäkuussa kerrottiin pääministeri Sanna Marinin näkemys kaikkien suomalaisten peltojen pitämisestä viljeltynä nykyisessä ruokakriisissä. Koskee varmaan myös Linnankosken peltoja.

Minulla on suru, en ole nähnyt enkä kuullut tänä kesänä yhtään tervapääskyä. Kaipaan noita vahvoja skrii-huutoja.