Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Ainako pitää kaikkea vastustaa? Imatra saisi tuloja aurinkovoimalasta, eikä yksi pelto auta ruokatuotannossa

Kun Imatrankosken K-supermarket loppuu, toivottavasti grilli, paistopiste ja tuoretiski siirtyvät Imatran toiseen K-markettiin. Vuoksenniska on liian kaukana, kaikilla ei ole autoa eikä aikaa.

Lidl teki sen jälleen. Kolmen päivän tarjoustuote loppu jo ensimmäisenä päivänä. Hyvähän se on myydä halvalla eioota. Kyseessä ei ole "erä-tuote". Nim. Tuohtunut.

Vähänpä Nordeassa seurataan asiakkaiden palveluntarvetta. Automatian käteispalvelujen johtajalle "ei ollut kantautunut tietoa Imatran keskusaseman purkamisesta". Ei myöskään Vääräntalon K-supermarketin lopetuksesta. (UV 1.6.22) Automaatit vähenevät, digittömien ahdistus lisääntyy.

Eikö ole ilmaisten lippujen väärinkäyttöä, kun ajelee Sienimäeltä Vuoksenniskan suuntaan? Nimim. Ihmettelevä

Kummia lökäpöksyjä Euroopan johdossa, muun muassa Ranska, Saksa ja Iso-Britannia. Heillä olisi vehkeet lopettaa ukrainalaisten tappaminen.

Paajalan hienon kuntopolun roskasäiliöt kaipaavat tyhjennystä. Kuka hoitaa? Nim. Lenkkeilijä

Onko taloyhtiössäsi hallitus, joka on avoin ja keskusteleva? Ei hätiä, ei meilläkään.

Nyt kun linnuilla on pesimärauha, onko oikea aika järjestää Vuoksella vesijettikisoja? Isot linnut voivat aina paeta kauemmas, mutta pienet poikaset eivät ehdi ja jaksa. Myöskään hautovat emot eivät voi jättää pesää pitkäksi aikaa. Nim. Tane

Eipä Orpon sydän muuttanut kantaansa köyhien sosiaaliturvaan. Niistä pitää säästää, jotta saadaan kavereille veronalennuksia.

Iso kiitos pyöräilleelle miehelle, kun auttoi minua juututtuani autolla matonpesupaikalle! Maija

Nyt olisi ajankohtaista ja erittäin tärkeää niittää teidenvarsien lupiinikasvustot ennen kuin kukinta-aika alkaa. Hopi, hopi, Ely-keskukset ja vastaavat! Myöhäistä on jo silloin, kun ne ovat kukassa. Niittokoneita odotellessa, Pirkko.

Ainako pitää kaikkea vastustaa? Imatra saisi tuloja aurinkovoimalasta, eikä yksi pelto auta ruokatuotannossa. Kyllä kesantopeltoja riittää!