Kuumat | Imatran korkea sairastavuusindeksi on seurausta siitä, että erikoislääkäreille ei anneta lähetteitä

Kiitos hyvästä ja ystävällisestä palvelusta Imatran Silmäaseman Janna Landenille ja laseja minulle sovittaneelle kuin myös koko henkilökunnalle. T. Nimim. 5.5. klo 14

Suuret kiitokset polkupyöräilevälle naiselle ja koirailevalle miehelle kääpiöpinseripennun karkumatkalla S-market Vuoksenniskan parkkipaikalla 5.5. Nimim. Turvallisesti kotiin.

Imatran korkea sairastavuusindeksi on seurausta siitä, että erikoislääkäreille ei anneta lähetteitä. Meidän valitsemamme päättäjät eivät näe terveysmenojen nostamisessa "elinvoiman pöhinää".

Äitienpäivänä Lappeentien kadut ja ajorata vielä puhdistamatta ja hiekkaiset. Penkitkin puuttuvat paikoiltaan. Odottavat varmaan ensin hiekkojen puhdistamista.

Tulossa asuntoyhtiöille hankalia päätöksiä, jos ja kun venäläiset asunnonomistajat eivät saa valuuttaa ja pysty hoitamaan vastikkeita. Haltuunotot lisääntymässä, jotta naapurit eivät joudu maksumiehiksi!

Kiitos Jani, Joutsenon kirkko, kun esirukouksessa pyysit, ettei Suomeen tulisi sota ja saisimme avun parannukseen. Muutenkin teit messusta juhlan.

Ilkka Nokelainen: Miten valinnat menivät, noin niin kuin omasta mielestä? Entinen demari.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka