Kuumat | Mikähän oli arkkitehti Hartikaisen vision hintalappu? – Luulen asukkailta tulevan vastustusta moisille visioille

Mihinköhän perustuu Vuoksenniskan korkea bensan hinta? Imatrankoskella tankkaa edullisemmin. Jukkis

Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Berner: Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa. Vahva puolustus, yhteistyö muiden kanssa parempi kuin koskaan. Ei syytä kiirehtiä jäseneksi.

Autoileva nuoriso tuo turvaa tyhjille kaduille. Todistettavasti ainakin yksi harhaileva mummo pelastui jo!

Kuntapäättäjien lempisanoma on elinvoiman lisääminen. Siihen ei näytä kuuluvan meidän mummojen hoitajien palkkauksen nostaminen.

Mahtava idea tuo uusi sillan paikka. Maalaismaisema grillipaikkoineen, maalaistaloineen ja lampaineen säilyy ennallaan. Hyvä Imatra!

Kielimuuri on ongelma. On se surullista, että maalla ei ole varaa kouluttaa lääkäreitä omista kansalaisista. Kyllä tulee omalääkäreitä ikävä.

Onhan se hyvä, että lapsia suojellaan tupakansavulta uimarannoilla ja ulkoilualueilla. Mutta nämä lapset asuvat myös jossain, eivätkä taloyhtiöt pysty rajoittamaan terassi- ja parveketupakointia. Ei ole loogista. Toivon, että ihmiset itse miettisivät, missä polttavat. Aikuisetkin voivat kärsiä tupakansavusta. Please!

Olet Suna ollut koko ajan niin oikeassa!

Onpa hienoa katsella, kuinka tehokaasti toimii urakoitsija Ovaska kaupungin kaduilla. On oikeanlaiset vekottimet.

Ruusunpunaiset kiitokset Imatran Motomaatin pojille ripeästä palvelusta.

Mikähän oli arkkitehti Hartikaisen vision hintalappu? Luulen asukkailta tulevan vastustusta moisille visioille.

Onneksi nykynuoriso on pääosin fiksua, mutta nämä rääväsuut laumassa ovat "kovia" käydessään alivoimaisia vanhempia mukiloimaan. Nämä pitää kitkeä kaupungistamme juurta myöten, maineenkin takia.

Järjestetään koululaisille suunnittelukilpailu Imatran tulevaisuuden visioista. Kyllä lähtisi mielikuvitus lentoon. Voittajan voisi palkita muutamalla setelillä.

Nyt kun Heikinkadulla siiretään valaisinpylväitä toiselle puolelle, toivon mukaan levennetään jalkakäytävää.

Tuula Karhula, mene pariksi viikoksi Eksoten vuodeosastoille opiskelemaan, niin pysyt tilanteen tasalla. Sen jälkeen useampi metsälenkki ehkä sinullekin tarpeen?

Paikallisliikenteen bussi numero 2 ajoi 28.4. pysähtymättä muina miehinä ohi linjuria odottaneen käsimerkistä huolimatta. Kuljettajalle tiedoksi, että julkisen liikenteen henkilökunnan vaateisiin kuuluu matkustajan huomioiminen asiallista käytöstä noudattaen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka