Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | On se kauheaa, kun nuoriso voi pahoin. Ehkä pitäisi keskustella heidän kanssaan?

Onko kauppojen mainostaminen näin suuresti ihan välttämätöntä? On lehdissä, televisiossa ja teetetään jopa erillisiä mainoslehtisiä. Kun televisiosta illan aikana tulee sama mainos kuudetta kertaa, miettii, onko tässä mitään järkeä. Ja asiakas tietysti kaiken maksaa.

Oikeustieteen professorien (Tuori, Hidén) ehto vaalilla valitulle maakuntahallitukselle on perustuslaillinen velvoite järjestää alueensa pieniinkin kuntiin sote. Muuten laki on perustuslain vastainen.

Miljoona ruusua Pihjajalinnan erikoislääkäreille, miesasiantuntijalle. On turhaa marhata tietyissä asioissa terveyskeskuslääkäreillä. Terveydellä ei ole hintaa!

On se kauheaa, kun nuoriso voi pahoin. Ehkä pitäisi keskustella heidän kanssaan? Mutta bussinkuljettaja voi vielä huonommin.

Jos ja kun Venäjä hyökkää Ukrainaan, kaikki rajat tulee sulkea!

Alueiden rahoituslaki on vastoin perustuslakiin liitettyä rahoitusperiaatetta, koska valtion velvollisuus on varmistaa alueiden kuntien eli soteyhtymien kuntien rahoitus suoriutua sotesta.