Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Pöyristyttävä idea suunnitella Lähteen talon tilalle 700 neliön pytinkiä – Usko on mennyt myös selityksiin uudesta teknologiasta

S-kauppaketju tekee ala-arvoisen tempun taas viljelijöille ja tuottajille. Ensin halpuutti hintoja, nyt ostaa konkurssipellot ja taas voi vetää hinnat alas.

Surullista, että tarjoamalla veronalennuksia puolueet keräävät kannattajia. Palveluita on silloin pakko leikata, vaikka samalla jankutetaan "hyvinvointivaltiosta".

Kaupungintalo pienin vuokrakuluin linja-autojen ja junien nykyisen asemarakennuksen runsaisiin tiloihin, ja parkkipaikan laajennus.

Kaupunki osti Vuoksenniskalta kustannustehokkaasti teollisuushallin, jonka saa helposti myytyä tai johon löytyy varmasti vuokralainen. No, se on edelleen tyhjänä. Eikö sinne voisi siirtää kaupungin toimintoja tai ainakin pitää valtuuston kokoukset siellä?

THL:n ohjeistus: Kolmannen koronarokotteen ikäryhmän laajentaminen nuorempiin. Ei saa hidastaa 60+ ja riskiryhmien rokotuksia. Miten Eksotessa toteutetaan?

Luottamus Sanna Mariniin on varmaan yhtä korkealla kuin Juha Sipilään silloin, kun alennettiin metsämaan lahjoittamisen lahjaveroa. Ero on siinä, että Marinin perhe ei saa tästä taloudellista hyötyä.

Pöyristyttävä idea suunnitella Lähteen talon tilalle 700 neliön pytinkiä. Usko on mennyt myös selityksiin uudesta teknologiasta vanhalla lookilla, kuten Napinkulman suunnitelmat. Ketä turistia kiinnostaa kivikylä, hohhoijaa.