Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Lumi tuli, ja heti on portinpielet keltaisena – Samat koiranulkoiluttajat jatkavat ikävää tapaansa

Lappeentie 24:n kohdalla jalkakäytävä lumen vallassa noin 50 metrin matkalta. Vaaran paikka jalkaisin liikkuville. Tontin omistaja saisi huolehtia talvikunnossapidosta tai merkitä alueen kyltein.

Mikä ihmeen Walk in -rokotuspiste? Miksei Astu sisään -piste?

No niin, lumi tuli, ja heti on portinpielet keltaisena. Samat koiran ulkoiluttajat jatkavat ikävää tapaansa päästäessään koiransa tarpeilleen toisten pihapiiriin. Nimimerkki Vuoksenranta

Mitä varten Imitsi on olemassa, kun ei ymmärtänyt laittaa ohjausta myyjäisiin? Tosin rahastaja osasi perille.

Hyvä Imatran pojat, hiihto kulkee. Kiitos Remi ja Ville sekä toisetkin. Tsemppiä!

Hotelli Imatrana toiminut 100-vuotias Lähteen talo edustaa hirsirunkoista 1800-luvun lopun hotellityyliä. Majoitettiin muun muassa Valtionhotellissa toiminut Kannaksen esikunta, josta johdettiin lähes puolta armeijasta. Aikalaisensa Piponiuksen talon rinnalla Lähteen taloon sopii nyt museotyylistä majoitusta. Torin toimintaa tukien, kauppahallin tapaan.

Vuoksenniskalla kulkee varkaita. Jo monta vuotta siellä on viety kukat astioista, välillä astiatkin. Sisätiloissa on töhritty muun muassa ovia, nyt ovat kaikki ovet lukossa. Kun sisälle ei päästä, tehdään pahojaan ulkona. Nimimerkki Harmistuneet vuoksenniskalaiset

Omituista, ei ole rokottajia? Höpöjä, takuulla eläkeläisissä on satoja ammattilaisia! Tyhmyys paistaa päättäjissä.

Haloo, jos kokoomusvaltuutettu Tommi Matikainen teki rikosilmoituksen Malmista ja Saarimäestä, niin miksi me veronmaksajat joudumme maksamaan kulut oikeudenkäynnistä? Eikös Matikaisen pitäisi itse maksaa?