Kuumat | Eläkekerhojen toiminta polkee paikallaan – johdon pitäisi nuortua "ikivanhoista" vähän nuorempiin, jotta ohjelmat uudistuisivat

Kaukopään koulua ei pidä purkaa missään nimessä! Viisas konsultti hommiin. Seuroille, yhdistyksille ym. mainio kokous/harrastuspaikka, toki osan rakennuksesta voisi "monumentoida". Huvilakaupunginosaa pitää kunnioittaa. Rakennuksena huippu!

Eksoten puhelinpalvelu pitää saada kuntoon! 35 minuuttia oli tällä kertaa jonotusaika. Soittopyyntöihin vastataan seuraavana päivänä tai vasta viikon päästä. Eivät vanhat ihmiset jaksa jonottaa puhelimessa.

Kiitos Imatran kaupungille vanhustenviikon juhlasta. Uuden kaupuginjohtajan puhe oli asiallinen, kuulijoille sopiva. Koululaisten musiikkiesityksessä oli otettu huomioon myös senaikaiset kappaleet. Tanssitytöt kuin myös haitarinsoitto ja juontajan käyttämä oma murteemme, kaikesta kiittäen.

Saattaa olla, että kun nyt kiihotan polkupyöräilevää kansanryhmää, seurauksena on vankilatuomio. Mutta sanon kuitenkin, suojateiden reunakivet on ihan ........!

Nyt Kipa kiireesti pari ämpärillistä asfalttia S-marketin parkin liittymään Kulmilla, kiitos! Taas meni autoni pyörä siihen autojen kohdatessa.

Eläkekerhojen toiminta polkee paikallaan... Johdon pitäisi nuortua "ikivanhoista" vähän nuorempiin, jotta ohjelmat uudistuisivat.

Vanhemmat, kertokaa lapsille: kaikki mikä rikotaan, korjataan verorahoilla, meidän yhteisillä.

Sepposta ei näkynyt eikä ottanut virkaa vastaan. Luottamus häneen on mennyt. Miten hän hoitaisi yhteisiä asioita? Sallisen palkka oli ansaittu, lakimiespalveluja ei tarvinnut ostaa. Toivottavasti Hilden jatkaisi, hänethän jo valittiin ja taitonsa näyttänyt VT:nä. – Kuntalainen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka