Kuumat | Eikö Koskenpartaan kymmenistä upeista kukkalaatikoista riittäisi osa Rautionkylään, Rajapatsaalle ja Vuoksenniskallekin?

Nämä osuustoiminnalliset puljut Eekoo ja Ekop kohtelevat törkeästi asiakkaita jotka eivät maksa laskuja sähköisesti! Ei kaikilla ole älypuhelinta!

Kerrankin kuulee demarien suusta järkeviä ehdotuksia. Emilio Urpalaiselle hatun noston paikka ehdotuksesta Kolmen ristin kirkon pelastamiseksi. Asiaa! T. Tapio

Joka kerta ajaessani Saareksiinmäen liikenneympyrästä siinä olevat kukat ja viherkasvit ilahduttavat – suurkiitos tekijöille!

Perustuslaki takaa elinkeinon harjoittamisen, mutta ei velvoita kansalaisen terveyden suojeluun. Moniko kansalainen on haastanut aluehallintoviranomaisia käräjille?

Eikö Koskenpartaan kymmenistä upeista kukkalaatikoista riittäisi osa Rautionkylään, Rajapatsaalle ja Vuoksenniskallekin? Tasapuolisuuden nimissä.

Mitä Imatra tarvitsee? Voin kertoa. Keskustatontteja piisaisi asumisoikeuskerrostaloiksi. Muun muassa niillä naapurikaupunki on imenyt täältä veronmaksajia. Nykyaikaan, haloo!

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka