Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Lappeenrannan energia alensi sähkönsiirtomaksuja, milloin ISS osallistuu muuttotappiotalkoisiin?

Suorastaan ihme, etteivät sijoittajat tartu Tiuruniemen entiseen sairaalaan. Upealla paikalla veneilijöitä ajatellen. Golf-kenttä ym. aktiviteettia jo valmiina lähistöllä ja mitkä maisemat! Herätkää. Vink vink Lpr/Imatran kaupunki: Parempi etsiä EU-rahaa tähän kuin kanavahankkeisiin.

Eikö perustuslakiin ole kirjoitettu kansalaisen oikeutta terveyden suojeluun? Nyt vedotaan vain oikeuteen harjoittaa elinkeinoa seurauksista välittämättä.

Oho. Vanhukset niin kuin saunassa uudessa hoitokodissa Mansikkalassa. Ei älytty tehdä jäähdyttävää ilmastointia. No maksaa se vähän. Yksi ilmalämpöpumppu ei riitä.

Jos kaupunginjohtaja ei kelpaa, kykypuolue haastaa hänet käräjille...

Lähteen talo pois maisemaa rumentamasta! Kenen vastuu?

Lappeenrannan energia alensi sähkönsiirtomaksuja, milloin ISS osallistuu muuttotappiotalkoisiin? Pitäisikö kaupungin päättäjien herätä ja alkaa vaatia toimia?

Tosi hienoa, demarit kauniin kaupungin johtoon! Oikeita asioita hoitoon eikä tyhjiä löpinöitä ja hekotusta.

Kauhistuttava näky 9.7. iltapäivällä Paajalassa. Mies, ehkä isä, ajoi sähköpotkulaudalla ja edessä seisoi pieni lapsi. Todella vastuutonta, onko kuumuus pehmentänyt aivot? Nimim. ohi ajanut