Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma | Lähteen talo. Syttyi Mitralla valo. Siinäpä oiva paikka, kaupungintaloksi vaikka.

Kaisa sai lähteä, joten kukonpojat ovat nyt rinta rottingilla, kuin Lauri Viidan runon Johtaja.

Mietin: ihan kiva tapahtuma tuo lasten katumaalaus. Kaikki lapset niin innoissaan maalasi, mutta miksi pitää aina olla kilpailu. Kyllä nuo maalaukset kaikki olivat ykkösiä, parhaita. Vielä saavat tarpeeksi kilpailla elämän alueilla, pohtikaahan Imitsin porukka tuota. T. Sivusta seurannut pappa

Eikö Imatrankoskentien pyöräteiden kuuluisi olla yksisuuntaisia, koska kummallakin puolella on omansa? Kuin myös Lappeentien.

No hupsis! Vai Evälahti rakentamaan kaupungintaloa Napinkulmaan. Ei tarvita, sillä Mitralla paljon tyhjää tilaa, poismenneitten kauppojen tiloja. Vanha tori hyvä meetin paikka.

Nyt on aika ja hyvä mahdollisuus kehittää Niskaa ja asuttaa kaupungin virkahenkilöt Vuoksenniskalle. Kiinteistössä loytyy. Ja on se Teknosafen hallikin tyhjänä.

Kaupungin talon toimijat voidaan siirtää tyhjään Imatrankosken kouluun. Luontomuseo tarvitsee toki arvoisensa talon. Suljetut koulut hyötykäyttöön.

Kun tilaat nuohoojan mökille, kannattaa selvittää etukäteen hinnanmuodostus.

Voi sinua ressukkaa, joka taas tiistaiyönä kaahailit Lappeentiellä! Pyydä isiltä rahaa, että pääset lääkäriin tuon unettomuutesi takia!

Karhumäellä ja jopa uimarannalla on paljon pieniä hyttysiä. Eihän ne vaan sikiä lumikasassa?

Lähteen talo. Syttyi Mitralla valo. Siinäpä oiva paikka, kaupungintaloksi vaikka.