Kuumat: Ja kukahan päätti, että Imatralla on 14 miljoonaa löysää rahaa?

Mari Pajari

Pelatkaa vaan valtapeliänne, demarit. Fiksuimmat ovat häipymässä tai jo häipyneet täältä. Viimeinen lähtijä, Nokelainen, sammuttakoon valot. Nimim. Puolueeton

Mikä toimielin tai virkamies vaihtoi ja milloin intiaanikylän ja taimitarhan kaupunginosaksi Karhumäen? Nimim. varastettu jäähalli Korvenkannalta

En ole demari, mutta nostan hattua demareille. Olen todella yllättynyt suoraselkäisyydestä ja demokratian toteutumisesta kaupunginjohtajan valinnan suhteen. Niin sitä pitää. Ei minkäänlaisia lehmänkauppoja tarvita enää tässä kaupungissa. Terveisin Ladytrampolino.

Mitä entiseen tietotaloon? No tietysti työväenopisto, joka siinä oli alun alkujaan ja rehtorina Rauno Kulmala. Ihanaa aikaa opiskellessa ja aktiivisena oppilaskunta. Kivoja retkiä. Ritu oli pj.

Kiitos vaan pirusti te, jotka muistitte meitä eläkeläisiä nostamalla bussimaksua! Pirkko

Oliko laillinen päätös, kun monitoimihallin kauppahinta salattiin?

Eikö Orpo ymmärrä vieläkään, että vanhusten hoitoon ja perusterveydenhuoltoon tarvitaan verorahoja.

Ja kukahan päätti, että Imatralla on 14 miljoonaa löysää rahaa?

Ei ole Vuoksen voittanutta, ylikäynyttä imatraa. Hieno äänite käyttöön koskenrannalle, jonka matkailulautakunta aikanaan sorvasi.

Orpo ei kertonut, paljonko vaaliteltoilla velanottoa arvostelleet ystävät olivat saaneet yritystukea. Ne maksettiin velkarahalla samoin kuin koronatuetkin. Kukaan ei puhunut lapsiperheköyhyydestä, kun pelastettiin yökerhojen omistajia.

Olishan se hieno jatkumo, jos valtuuston nuijaa koputtelisi edustaja Pentikäinen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka