Katukanava: Monessa "tärkeässä" asiassa ei ole mitään järkeä: kiitoratoja valkoposkihanhille tai äänestysikäraja 16 vuoteen

Muutamia esimerkkejä ”tärkeistä” asioista. Onko näissä mitään järkeä?

Minusta kun ei ole mitään järkeä pudottaa raiskauslaissa alaikäisyyden rajaa 12 vuoteen. Ketä palvelee uudistus? Kysyn vaan.

Minusta kun ei ole mitään järkeä perustaa hanhireviireitä ja kiitoratoja valkoposkihanhille. Ne tuskin huomioivat kiitorataa tai laskeutumismerkkejä. Voisihan sillekin 120 miljoonalle eurolle olla jotain muutakin kohdetta.

Minusta kun ei ole mitään järkeä esittää kannabista vapaasti pössyteltäväksi. Valvottuun lääkinnälliseen käyttöön kyllä, kiitos.

Minusta kun ei ole mitään järkeä laskea äänestysikärajaa 16 vuoteen. Kun ei se auta nuorten äänestysintoon yhtään. Onko politiikka niin hyvin tiedostettua nykyisin ja ihmiset valveutuneita, että siitä saataisiin jotain lisäarvoa?

Minusta kun ei ole mitään järkeä siinä, että maastossa olisi pelkkiä alamäkiä. Sen takia kun ei jaksa esimerkiksi polkupyörällä ylämäkeä polkea.

En tarkoituksella kohdista ihmettelyäni mihinkään poliittiseen tai muuhunkaan instassiin. Luotan lukijoitten järkeen ja valveutuneisuuteen, minkä perusteella jokainen voi tehdä johtopäätöksiä tiettyihin yhteyksiin, joista näitä ideoita on pursunut. Ja pahoin pelkään, pursuaa edelleen.

Viljo Rautio

kuntavaaliehdokas (ps.)

Ruokolahti

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka