Katukanava: Nuorille on tarjottava mahdollisuus harrastaa, vaikka sitten niitä kaksipyöräisiä

Eikö Imatran pitänyt olla moottoriurheiluhenkinen kaupunki? Itselläni on muistikuva, että täällä on ainakin kerran tai kaksi järjestetty muuan kansainvälinen ratamoottoripyöräkilpailu. Joku voisi siis olettaa, että kaksipyöräisiin suhtauduttaisiin myötämielisesti ja kannustettaisiin harrastamaan, mutta ilmeisesti monen kuntalaisen kohdalla näin ei ole. Enkä ollenkaan ihmettele. Tästä kaupungista kun ei löydy paikkaa, jossa voisi vapaamuotoisesti ja kenenkään häiriintymättä kokoontua mopoilijoiden kesken. On siis luonnollista, että mopomiittejä ynnä muuta nuorisolle ominaista tapahtuu siellä, missä milloinkin sopivaksi nähdään.

Herää kysymys: voisiko Imatran kaupunki ja etenkin sen pian valittavat valtuutetut tehdä jotain asian hyväksi? Ikään kuin tulla nuoria asiassa vastaan.

Tässä kohtaa kaivan esiin vanhan, mutta yhä ajankohtaisen ajatuksen moposuorasta. Mikäli Imatrasta halutaan nuorille viihtyisä ja vetovoimainen, on tarjottava mahdollisuus harrastaa. Vaikka sitten niitä kaksipyöräisiä.

Eemeli Solonen

kuntavaaliehdokas (kok.)

Imatra

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka