Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katukanava | Imatraa markkinoidaan eri kanavissa – markkinoidun tuotteen olisi hyvä olla paraatikunnossa

Ilolla ja ylpeydellä olen katsonut Imatran markkinointia eri kanavista. Imatrankoski ja sen ympäristö on kiistatta meidän imatralaisten kruunujalokivi. Nyt olisi sopivaa huolehtia myös siitä, että markkinoitu tuote on paraatikunnossa.

Olen huolissani oheispalveluista tai oikeastaan niiden puutteesta. Ympäristön roskattomuus on meidän kaikkien kunnia-asia. Mainoksessa oltiin sarkastisesti vähän takapajulatunnelmissa, mutta eihän myö oikeasti haluta, että jopa keskustan tuntumassa Vuoksen rannat ovat melkoisessa alennustilassa. Ryteikköä piisaa.

Tässä ajatuksiani siitä, mitä asioille voisi tehdä ilman maailmanluokan budjettia.

Ympäristön siisteys: onko mitään innovatiivisempaa kaupunkiroskien keruusysteemiä markkinoilla. Nyt pienet tötteröt yrittävät saalistaa epätoivoisesti roskia. Tyypillisesti kaksi pientä roskista ovat kunniavartiossa puistonpenkin molemmin puolin.

Pelipaikoille tarjolle kakkapusseja nelijalkaiselle kuntalaiselle.

Alueen viihtyisyys: ryteiköt pois.

Sähkö/tekniikkakaapit, töherrykset pois ja esim. asiasta innostuvien nuorten ja pitkäaikaistyöttömien taidot esille hankevetäjän johdolla, koko kaupungissa!

Levähdys- ja maisemanihailukeitaita Vuoksen, Kosken ja Mellonmäen ympäristöön (joutaisiko Nepparin aukiolta kivoja kalusteita lokaatioon, jossa silmä ja sielu lepäisi).

Oheispalvelut: Helppo saavutettavuus Vuokseen pulahtamiseen kesät talvet, uimapaikkoja pukeutumissuojineen kaivataan. Olisiko Mitran mahdollista suunnitella yhdessä toimijan kanssa uintitukikohde itä- ja länsirannalle kesä- ja talvikelpoisesti. Kylmän veden uintikokemuksessa on vetovoimaa.

Voisi kuvitella, että tässä yhteydessä hyvällä ja toimivalla konseptilla varustettu ravintola-alan toimijakin menestyisi.

Ulkoilureittejä levähdyspaikkoineen – Mellonmäen huipulta on huikeat näkymät.

Kun alusta on kunnossa, kasvu alkaa.

Anna-Kaisa Lautala

Imatra