Mainos: Silmäasema Optiikka Oy

Kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut saatavissa kätevästi kauppareissulla

Imatran Silmäasema ja Optikko Pärnänen pistivät hynttyyt yhteen Silmäasema Optiikka Oy:n ostettua perinteisen imatralaisen optikkoliikkeen liiketoiminnan. Ari Pärnänen siirtyy loppuvuoden ajaksi palvelemaan asiakkaita Silmäasemalle Imatran Prismaan. Silmäasema Imatra tarjoaa niin optikkopalvelut, silmälääkäripalvelut kuin silmätutkimuspalvelutkin – kaikki helposti saman katon alta. Lisäksi sen kautta on saatavissa silmäkirurgiset palvelut.

Ari Pärnänen ja Minna Pulkkinen

Mainos | ”Tänä vuonna 50 vuotta täyttävälle Optikko Pärnäselle on alusta asti ollut tärkeätä korkealaatuinen ja yksilöllinen palvelu. 100-prosenttisesti suomalaisella Silmäasemalla on samat arvot ja se pystyy tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemmat näkemisen ja silmäterveyden ratkaisut”, Ari Pärnänen iloitsee.

Myös Silmäasemalla on pitkä historia: se on vaalinut silmälääkärin ja optikkotyön perinteitä jo yli 45 vuoden ajan. Näiden vuosien tuoma ammattiylpeys välittyy asiakkaille osaamisessa ja jokapäiväisessä työssä. Kaikki Silmäaseman tuotteet ovat korkeatasoisesti valmistettuja ja linsseissä suositaan viimeisintä teknologiaa.

Silmäaseman palvelut ovat kätevästi saatavilla Imatran Prismassa – kauppakeskus on helppo ja luontainen paikka asioida. Silmäasema tarjoaa kaikki palvelut näkemiseen ja silmien terveyteen: silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit sekä optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut. Valikoimaan kuuluvat myös silmätautien tutkimus ja hoito sekä silmäkirurgia. Paikan päältä optikkoliikkeestä saa maksuttomasti hoitoarviokäynnin ja leikkausneuvontaa, itse kaihi- ja linssileikkaukset toteutetaan päiväkirurgisesti Silmäaseman silmäsairaalassa Lappeenrannassa.

”Silmäasema on Suomessa ainoa toimija, joka yhdistää kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut asiakkaalle helpoksi ja vaivattomaksi kokonaisuudeksi.

Meillä asiakas päättää, miten hän haluaa nähdä. Asiantuntijamme auttavat asiakasta löytämään itselleen mieleisen ja laadukkaan ratkaisun niin tyylin, paremman näkemisen kuin silmien terveydenkin osalta”, toteaa Imatran Silmäaseman myymäläpäällikkö Minna Pulkkinen.

Silmäasema Imatra

Prismakeskus, Karhumäenkatu 1, 55120 Imatra

Avoinna ma-pe klo 9-18, la klo 9-15

Ajanvaraus: 020 760 8765 tai 010 190 200, www.ajanvaraus.silmaasema.fi

www.silmaasema.fi