Mainos: Silmäasema Optiikka Oy

Optikko Pärnänen palvelee jatkossa asiakkaita Imatran Silmäasemalla

Silmäasema Optiikka Oy on ostanut imatralaisen Optikko Pärnäsen liiketoiminnan. Kaupan myötä perinteikäs optikkoliike sulkee ovensa Imatrankoskella juhannukselta. Yrittäjä Ari Pärnänen siirtyy työskentelemään Silmäaseman toimipisteeseen Imatran Prismaan ja toivottaa sinne lämpimästi tervetulleeksi niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat.

Mainos | Ari Pärnänen on yrittäjä jo toisessa polvessa 50 vuotta toimineessa optikkoliikkeessä. Hänen isänsä veti liikettä vuodesta 1971 alkaen ja siirsi sitten vastuun Arille ja hänen siskoilleen vuonna 1995. Keväästä 2018 Ari on pyörittänyt liikettä yksinyrittäjänä.

”Olen kokenut työni optikkona hyvin merkitykselliseksi. Parempaa työtä ei oikeastaan voi edes olla – tässä saa aina kulkea asiakkaan rinnalla alusta loppuun koko prosessin, jolla hänen näkemistään parannetaan yksilöllisesti ja kaikki yksityiskohdat tarkkaan harkiten. Asiakkaan tyytyväisyys on palkitsevaa ja vuosien varrella työssä on kertynyt paljon pitkiä, hyviä asiakassuhteita”, Ari kertoo.

”Jatkajaa toiminnalle ei omassa lähipiirissäni kuitenkaan ole, joten mahdollisuuden tultua siirrän liiketoiminnan hyvillä mielin luotettavalle, valtakunnalliselle Silmäasema-ketjulle. Sillä on erinomaiset resurssit ja kasvollisena omistajana iso kotimainen terveysalan Coronaria-konserni. Silmäasemalta asiakas saa erittäin monipuoliset näkemisen ja silmäterveyden palvelut ja kunkin tarpeisiin haetaan juuri hänelle sopivat, yksilölliset ratkaisut”, Ari kertoo.

Ari Pärnänen toivottaakin niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Imatran Silmäasemalle, jossa hän itsekin työskentelee elokuusta alkaen määräaikaisesti. Silmäasema tarjoaa niin optikkopalvelut, silmälääkäripalvelut kuin silmätutkimuspalvelutkin – kaikki saman katon alla Imatran Prismassa. Lisäksi Imatran Silmäaseman kautta on saatavissa silmäkirurgiset palvelut, kuten esimerkiksi kaihileikkaukset, jotka toteutetaan Lappeenrannan Silmäaseman sairaalassa.

Silmäasema Imatra

Prismakeskus, Karhumäenkatu 1, 55120 Imatra

Avoinna ma-pe klo 9-18, la klo 9-15

Ajanvaraus: 020 760 8765 tai 010 190 200, www.ajanvaraus.silmaasema.fi

www.silmaasema.fi