Mainos: GoSaimaa.com

goSaimaan terveiset yrityksille

Mainos |

Smart & Sustainable Saimaa - Vastuullisuusfoorumi 3.-4.6.2021

Järjestämme avoimen goSaimaan vastuullisuusfoorumin torstaina 3.6.2021 klo 12-17.30 ja perjantaina 4.6.2021 klo 9-12.30 Lappeenrannassa hybriditapahtumana*. Vastuullisuusfoorumissa eri alojen asiantuntijat pitävät asiantuntijaluentoja vastuullisuudesta matkailualalla ja ottavat osaa paneelikeskusteluun. Toisena läpileikkaavana teemana foorumissa on pyörämatkailu, joka on noussut yhdeksi nykypäivän trendeistä.

Vastuullisuusfoorumi päättää goSaimaan hankkeen Smart & Sustainable Saimaa ja antaa yrityksille lisätietoa vastuullisista näkökulmista ja kannustaa vastuullisuuteen. Tapahtuman avaa goSaimaa Kulttuuritila Nuijamiehessä torstaina 3.6. ja ohjelman päätyttyä 4.6. on halukkaille tarjolla mahdollisuus osallistua pyörämatkalle Saimaan kuvankauniisiin maisemiin Best Guest Finlandin mukana (omakustanteinen).

Kaupunkien, Imatra ja Lappeenranta, puheenvuorojen lisäksi kuulemme Visit Finlandin tervehdyksen, Lake Saimaa yhdistyksen kuulumiset sekä tähtipuhujina kansainväliset huippunimet Doug Lansky ja László Puczkó.

Ilmoittaudu mukaan vastuullisuusfoorumiin osoitteessa gosaimaa.com. Tervetuloa mukaan!

Tehdään yhdessä Saimaasta turvallisen matkakohteen lisäksi vastuullinen toiminta-alue!

*Noudatamme kaikissa tapahtumissamme korona-ajan viranomaismääräyksiä, mukaan lukien kokoontumisrajoitukset.

goSaimaan terveiset yksityishenkilöille

goSaimaan kuvakisa 1.-31.5.2021

Olemme avanneet goSaimaan valokuvakisan, johon voi osallistua toukokuun 2021 loppuun saakka. Viime aikoina luonnossa liikkuminen on varmasti ollut monelle mieluisaa tekemistä, oletko mahdollisesti napannut mahtavan kuvan ja haluat jakaa sen kanssamme? Oletko ikuistanut kauniit sävyt kaupunkimiljöössä tai kylän raitilla? Etsimme uusia kuvia julkaistavaksi ja kiinnittämään matkailijoiden huomio.

Lähetä meille kuvasi Saimaalta, Lappeenrannan ja Imatran seudulta, ja osallistu matkalahjakortin arvontaan! Kilpailun ohjeet ja säännöt ovat luettavissa gosaimaa.comissa.

Vastuullisuuteen liittyvät toimenpiteet ovat osa goSaimaan hanketta Smart & Sustainable Saimaa (EAKR, A75717). Vastuullisuuteen ja alueen matkailumarkkinointiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä goSaimaaseen, Etelä-Karjalan matkailumarkkinointiyhtiöön.

https://www.gosaimaa.com/fi/Tietoa-alueesta/goSaimaa-Oy