IPV taistelee vielä pudotuspelien kotiedusta

22.7.2015 21:36Tekstikoko: AAA

Tampere–IPV0–2 (2–3, 2–3)

Kumpikin olisi voinut voittaa, mutta olimme onnekkaampia ja ehkä vähän parempiakin.

Petri Pulliainen

Imatran Pallo-Veikkojen ja Manse PP:n keskiviikon ottelu Tampereella oli juuri niin tiukka kuin osattiin odottaakin. IPV voitti molemmat jaksot juoksun erolla 3–2.

Imatran sankareita olivat kolmesti kotiuttanut lyöjäjokeri Lauri Rönkkö sekä kaksi juoksua lyönyt Aki Tervo. Yhden iski Ville Kolehmainen.

— Olemme pelanneet täällä Tampereella paremmin kuin kotikentällä. Tämä oli iso parannus verrattuna sunnuntain kotipeliin, Tervo summasi.

Ulkopelissä imatralaiset esittivät muutaman ratkaisevan huippuvenymisen Mansen kotiutustilanteissa, ja selvisivät muutenkin räpylä kädessä erinomaisesti.

— Takatilanteissa nähtiin muutama kova suoritus, ja vastaavasti Manselle saatiin menemään muutama hermopallo. Kumpikin olisi voinut voittaa, mutta olimme onnekkaampia ja ehkä vähän parempiakin, IPV:n pelinjohtaja Petri Pulliainen sanoi.

IPV ja Manse tahkosivat viikon sisään kolmen keskinäisen ottelun ”minipudotuspelit”, kun Ykköspesiksen valintakierrokset sattuivat juuri alkuperäiseen ohjelmaan merkityn kamppailun perään.

Eilinen ottelu oli näistä tasokkain, ja joukkueet saivat hyvin luotua kolmostilanteita (Tampere 17, Imatra 15). Se lupaa molemmille joukkueille hyvää myös jatkoa ajatellen. Kumpikin on tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa, joihin pääsevät joukkueet runkosarjan sijoilta 2–5.

Voitollaan IPV ohitti Mansen sarjataulukossa ja nousi neljänneksi. Myös kotiedun saaminen pudotuspeleihin on vielä imatralaisille mahdollista.

Eilen IPV:n riveistä puuttuivat koppari Janne Luostarinen ja etenijäjokeri Antti Räikkönen, joita Pulliaisen mukaan lepuutettiin viikonlopun tuplapelejä silmälläpitäen. Luostarista tuurasi Aaro Laukkanen ja Räikköstä Mikko Kosonen, jotka täyttivät paikkansa.