Ketterän hätäkokous näytti peukaloa ylöspäin

4.4.2013 16:00 | Päivitetty: 4.4.2013 20:39Tekstikoko: AAA
Kuva: RIPPE RIIKONEN
Ketterän varapuheenjohtaja Mikko Partanen on valmis ottamaan puheenjohtajan tehtävät vastaan, jos riittävä määrä sitoutuneita löytyy seuran hallitukseen.
Ketterän varapuheenjohtaja Mikko Partanen on valmis ottamaan puheenjohtajan tehtävät vastaan, jos riittävä määrä sitoutuneita löytyy seuran hallitukseen.

Imatran Ketterän varapuheenjohtajan Mikko Partasen keskiviikkona koolle kutsuma hätäkokous Ketterän edustusjoukkueen tulevaisuudesta keräsi Imatran Kylpylän kokoustilaan salin täydeltä porukkaa.

Mitään virallisia päätöksiä ei tilaisuudessa tehty, mutta selkeitä suuntaviivoja tulevaisuudelle noin 30 henkilön rypäs sai kuitenkin tehtyä.

— Onhan tämä paremmin mitä osasin odottaa. Viime vuonna vastaavaan tilaisuuteen tuli yksi henkilö, iloitsi Partanen keskustelutilaisuuden aluksi.

Tilaisuudessa oli paikalla entisiä ja nykyisiä seuran toimihenkilöitä ja yhteistyökumppaneita liike-elämän ja muidenkin urheiluseurojen taholta. Keskustelu sivusi Ketterän menneisyyttä, mutta päällisin puolin katse oli tiukasti tulevaisuudessa.

— Imatralla pitäisi saada yhteinen entinen henki mukaan ja vanhat kaunat seuran sisällä on selvitettävä. Ketterä r.y ja Ketterän juniorit r.y olivat pahimmillaan kuin Etelä- ja Pohjois-Korea, kun toiminta organisaatioiden tasolla kuusi vuotta sitten eriytettiin, napautti Ketterän edustusjoukkueen pitkäaikainen manageri Pentti Kontro.

Henkilösuhteidenlisäksi kokouksen teemaksi nousi talous. Entinen manageri Kontro edusti aikaa, jolloin yksi mies keräsi kaikki mainostulot oman työn ohessa. Ketterän entinen puheenjohtaja Tuomo Männistö muistutti provisio-mallista, missä mainosten kerääjä sai työstään palkkion.

— Edellinen valmentaja (Jussi Salo) teki urheilutoimenjohtajana tällä tavalla töitä ja keräsi suurimman osan budjetista.

— Yhden työntekijän mallissa tekijä voi väsyä tai muuttaa pois paikkakunnalta, kuittasi Partanen.

Tilaisuuden jälkeen Ketterän hallitukseen ilmoittautui pari uutta henkilöä. Ketterän nykyinen puheenjohtaja Jarmo Johansson on väistymässä ja tilalle on nousemassa nykyinen varapuheenjohtaja Mikko Partanen. Ketterä r.y.n virallistaa henkilövalinnat yhdistyksen kevätkokous toukokuussa.

Uusi keskustelutilaisuus pidetään jo parin viikon kuluttua.

— Kyllä tämä kokous jo toi vähän valoa Ketterän tulevaisuuteen, iloitsi Mikko Partanen.

Lisää Ketterän edustusjoukkueen tilasta perjantain Uutisvuoksessa.