Pulliainen jatkaa viuhkassa, Luostarinen mukaan valmennukseen

18.11.2011 4:00Tekstikoko: AAA
Kuva: Kalle Sipiläinen
Viime kaudella IPV:N kopparina toiminut Janne Luostarinen siirtyy kentältä valmennustiimin puolelle.
Viime kaudella IPV:N kopparina toiminut Janne Luostarinen siirtyy kentältä valmennustiimin puolelle.

KALLE SIPILÄINEN

IPV:N tuoreen puheenjohtajan Jani Valkeapään teemaksi ottama ”hymyn palauttaminen kasvoille” jatkuu.

Tuoreimpina uutisina eilen tipahteli muun muassa se, että pitkänlinjan IPV:läinen Petri Pulliainen jatkaa seuran ykköspesisjoukkueen pelinjohtajana.

Pulliainen on edustanut Pallo-Veikkoja juniorien tenavaleiristä alkaen niin pelaajana, valmentajana kuin pelinjohtajana.

– Rinnassa sykkii punainen sydän, seurassa on uudet tuulet ja lähden mielenkiinnolla uuteen kauteen uudella joukkueella, perustelee Pulliainen jatkoaan.

Valmennusryhmään liittyy niin ikään koko ikänsä seurassa pelannut Janne Luostarinen. Vielä viime kaudella kopparina toiminut Luostarinen siirtyy suoraan kentältä valmentajaksi.

– Loukkaantumiset kertoivat, että pelaajaura on nyt päätöksessä. Koska halusin kuitenkin toimia seurassa, niin tämä valmennustiimiin liittyminen oli luonteva ratkaisu, kertoo Luostarinen.

Harjoitukset ovat jo alkaneet. Niitä vetävät Luostarisen ohella Petri Tuuva, Petri Pulliainen ja Matti Mansikka.

Pelaajista Juuso Suhonen jatkaa 1+1-mallisella sopimuksella kasvattajaseurassaan ja Ville Kolehmainen ja Tuomo Melto liittyvät harjoitusryhmään.

Lisäksi harjoitusryhmään liittyy kaksi KPL:n A-ikäistä pelaajaa, veljekset Tuomas ja Juho Jääskeläinen.

Heistä Tuomas on pelannut etenijäjokerina KPL:n superpesisjoukkueessa.

Juho puolestaan edusti Itää viime kesänä B-poikien arvo-ottelussa sekä pelasi Kouvolan A-poikien SM-kultaa voittaneessa joukkueessa.

– Ryhmä aloitti harjoittelun loka-marraskuun vaihteessa ja seuraavan kerran joukkue kokoontuu Imatralle leireilemään 16.-18. joulukuuta.

– Pöydällä on vielä muutama sopimus allekirjoitusta vaille. Uskon, että joulukuun puolella kesän 2012 pakka on kasassa, päättää puheenjohtaja Jani Valkeapää.

Lisää IPV:n kuulumisia sivulla 13.