IPV:lle toinen peräkkäinen täysi pistepotti — Raimo Braggen KiPa joutui nöyrtymään

11.7.2017 20:36
Kuva: Kai Skyttä
IPV:n entinen pelinjohtaja Raimo Bragge palasi Imatralle pitkän tauon jälkeen. IPV oli kuitenkin tyly isäntä ja lähetti Braggen ja Kiteen kotimatkalle pisteittä.
IPV:n entinen pelinjohtaja Raimo Bragge palasi Imatralle pitkän tauon jälkeen. IPV oli kuitenkin tyly isäntä ja lähetti Braggen ja Kiteen kotimatkalle pisteittä.

Imatran Pallo-Veikot nappasi tärkeät kolme pistettä, kun se päihitti kotikentällään Kiteen Pallon jaksoin 2—0 (6—1, 2—1). Kitee oli ennen ottelua IPV:n kanssa tasapisteissä pykälää ylempänä yhdeksäntenä, mutta täyden pistepotin myötä IPV pyyhälsi nyt ohi.

IPV sai ottelussa unelma-alun, kun Lauri Rönkkö tykitti ensimmäisessä vuoroparissa pallon kolmosjatkeelta maisemiin. Rönkön kunnarin lisäksi kotipesään juoksi Juhani Myyryläinen.

Kotijoukkue meni lopulta ensimmäisellä jaksolla täysin menojaan. Rönkön lisäksi mailan varressa onnistuivat Jari Komulainen, Nino Muuruvirta ja Tommi Päivinen.

Toisella jaksolla IPV ei saanut sisällä vastaavaa hurlumheitä aikaiseksi. Rönkkö löi kotiin Juuso Latun toisen tasoittavalla, mutta Kitee kiri tasoihin viimeisellä sisävuorollaan, kun Joni Tervo löysi tilaa punapaitojen ulkokentästä. Puhtaan voiton imatralaisille ratkaisi lopulta Kiteen harhaheitto.

Pelinjohtajan hommiin pitkän tauon jälkeen palannut Raimo Bragge teki ottelussa paluun Imatralle KiPan viuhkan varressa.

Bragge johti IPV:n peliä edellisen kerran yhden pelin verran ykköspesiksessä vuonna 2011. Kaiken kaikkiaan hän toimi Redsien pelinjohtajana eri pituisissa jaksoissa kymmenen kauden ajan.

Joonas Laine