Kouvolan juna jyskytti kolisten voittoon, IPV jäi pisteittä

27.6.2017 21:12
Kuva: Lukas Pearsall
IPV:n Tommi Päivinen on syöksynyt Kouvolassa kolmospesälle.
IPV:n Tommi Päivinen on syöksynyt Kouvolassa kolmospesälle.

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Imatran Pallo-Veikot tiistaina Kouvolassa 2—0 (5—4, 6—1). Ei mikään suuri yllätys, sillä Kouvolassa ovat tällä kaudella kaatuneet jo Vimpeli ja Sotkamokin.

IPV oli kuitenkin lähellä ottaa ottelusta mukaansa yhden sarjapisteen avausjaksolta. IPV käytti avausjakson vähät kotiutustilanteessa hyvin hyödyksi ja johti jaksoa jo 4—1. Kouvola tui kuitenkin kahdessa jakson viimeisessä vuorossaan tasoihin ja ohi.

Toinen jakso oli jo selvemmin Kouvolan. Kotijoukkueen paremmuudesta kertovat ottelun kolmostilanteetkin. 26—10.

IPV:stä sunnuntain miesten Itä–Länteen valmistautuva Lauri Rönkkö antoi hyvin näytön lyöntikunnostaan iskemällä yhtä vaille kaikki imatralaisjuoksut, eli neljä.

Rönkölle pitäisi kuitenkin pian löytää kotiutusapua.

IPV:n kärkenä Kouvolassa pelasi Ville Lantiainen, joka onnistui kentällemenoissaan hyvin (6/8). IPV:n joukkueessa lukkarina pelasi Joona Sikiö, jolla oli vaikea työ yrittää estää KPL:n liukasta ja taitavaa kärkeä luomasta tilanteita. Tehtävä oli aika mahdoton.

Yleisöä Kouvolassa oli yksin kappalein laskien 1 983, joista varmasti muutama kymmentä oli matkannut entisen läänin entiseen pääkaupunkiin Vuoksen varrelta.

Tenho Tiilikainen