Ville Huuhtanen harjoitteli jo keskiosumaa Espanjassa, kun IPV kasaili vielä kamppeitaan Imatralla

21.4.2017 10:16 | Päivitetty: 21.4.2017 13:47
Kuva: Lauri Heino
Ville Huuhtanen harjoitteli IPV:n C-poikien kanssa Espanjan auringossa torstaina.
Ville Huuhtanen harjoitteli IPV:n C-poikien kanssa Espanjan auringossa torstaina.

Imatran Pallo-Veikkojen edustusjoukkue lähti tänään aamulla lentäen kohti Espanjaa ja uutta superpesiskautta. IPV ja Sotkamon Jymy avaavat Superpesiksen kauden urakkansa sunnuntaina Fuengirolassa pelattavassa ottelussa.

IPV:n matka alkoi huomattavasti paremmissa merkeissä kuin jymyläisten. Jymyn piti suunnata Espanjaan jo torstai-iltana, mutta matka tyssäsi jo Kajaanin lentokentälle. Lähtö Helsinkiin myöhästyi, kun reittikoneen moottoriin lensi lintu. Viivästys aiheutti torstai-illaksi suunnitellun jatkoyhteyden katkeamisen. Jymy jäi kotipesään happanemaan, kun IPV eteni kentältä taivaan tuuliin.

Osa IPV:n ystävistä ja kannattajista matkasi Espanjaan jo keskiviikkona. Tähän joukkoon kuuluivat muun muassa Petri Lankisen ja Ville Huuhtasen valmentama C-poikien joukkue. Lankinen, Huuhtanen ja joukkue ehtivät torstaina ottaa jo tuntumaan alueen peli- ja harjoitteluolosuhteisiin.

Vielä viime kaudella Ville Huuhtanen toimi IPV:n joukkueen kapteenina, mutta päätti pitkän ja ansiokkaan pelaajauransa IPV:n nousujuhliin.

Tenho Tiilikainen