Viimeiset voitelut käynnissä ennen Sotkamon kohtaamista

21.4.2017 20:13
Kuva: Tenho Tiilikainen
Petri Tuuva on luottavainen sunnuntain avauspelin suhteen.
Petri Tuuva on luottavainen sunnuntain avauspelin suhteen.

IPV:n pelinjohtajan Petri Tuuvan mielestä hänen joukkueestaan huokuu tekemisen odottava meininki. Sunnuntainen kauden avausottelu Sotkamon Jymyä vastaabn Espanjan Fuengirolassa määrittää pelaajien lähes kaikkea tekemistä.

— Toivottavasti ei mene ylilatauksen puolelle.

IPV saapui Espanjaan tänään puolipäivän aikaan ja on ehtinyt tehdä yhden lajiharjoituksen. Huomenna aamulla on punttitreeni ja iltapäivällä vähän ripeätempoinen lajiharjoitus ottelustadionilla Fuengirolassa.

Sunnuntaina joukkue herättelee jäseniään ottelustadionilla kello 7.30 ja ottelu Sotkamoa vastaan alkaa kello 14 Suomen aikaa.

IPV pääsee sunnuntain peliin rosterilla, josta on pelillisesti poissa vain Jussi Hurskainen. Jos haavereita ei enää tule, niin lyöntijärjestys ja ulkopelipaikat ovat jo selvillä.

IPV:n lyöntijärjestys (suluissa ulkopelipaikka): 1. Lauri Kaartokallio (2 k), 2. Juuso Lattu (3 p), 3. Miikka Matikka (3 k), 4. Ville Liukku (l), 5. Tommi Päivinen (2 p), 6. Ville Lantiainen (s), 7. Jarkko Matikka (3 v), 8) Mikko Kosonen (2 v), 9. Juhani Myyryläinen (1 v). Jokerit Lauri Rönkkö, Nino Muuruvirta ja Jari Komulainen.

IPV lyöntijärjestyksessä joukkueessa pari kautta kärkietenijänä pelannut Ville Lantiainen pelaa nyt numerolla kuusi. Pelaako IPV siis kahdella kärjellä.

— Meillä on nyt aiempaa selvästi nopeampi joukkue, kärki voi lähteä käytännössä mistä kohtaa tahansa, Tuuva kuittaa.

IPV:n valmennusjohto on katsonut tarkasti Sotkamon tämän talven harjoituspelejä videolta.

— Sotkamollakin on ollut loukkaantumisia ja lisäksi Jani Kolehmainen lopetti. Nyt olisi kyllä otollinen aika iskeä, Tuuva miettii.

Tenho Tiilikainen