Jukankadulle Imatralle avautuu uusi luola

13.10.2016 12:16

Imatralle avataan uusi yökerho.

Yökerho kantaa nimeä The Cave, eli luola. Uusi ravintola avautuu Jukankadulla entisen ravintola Teatterin tiloissa perjantaina.

— Kun yökerho Huuma lopetettiin viime kuussa, päätimme siirtää yökerhotoiminnan Teatterin tiloihin alakertaan, kertoo ravintoloitsija Jani Isotalo.

Alakerta on ollut vajaakäytöllä, joten siirto oli luonteva. Viime aikoina Bar Q:n alakerrassa oleva ravintolatila on ollut lähinnä tilauskäytössä.

Cave on avoinna ensisijaisesti viikonloppuisin ja juhlapyhinä, jolloin asiakaskuntaa on liikkeellä runsaammin. Ohjelmistopuolelle on luvassa esimerkiksi DJ-vetoista musiikkia, sekä pienemmän mittaluokan live-esiintyjiä.

— Tila on jaettu liikuteltavin seinin, jotta siitä saadaan pieni ja intiimi silloin, kun ihmisiä ei ole niin paljon liikkeellä. Tarpeen vaatiessa väliseinät voidaan siirtää nopeasti, jolloin alakerran koko kapasiteetti on käytössä.

Yökerhojen väkimäärä normiviikonloppuina on Isotalon mukaan ollut laskusuunnassa, joten suurta salia ei ole kustannustehokasta pyörittää vähemmälle väkimäärälle.

Avajaisia uusi yökerho viettää tulevana perjantaina.

Olli-Pekka Härmä