Pitstop Party jatkaa ajojen iltaa, moottoriurheiluteema näkyy koristelussa

24.3.2016 18:05

Moottoriurheiluteema tulee näkymään Pitstop Party- festivaalin esillepanossa. Festivaalialuetta rakennetaan moottorikilpailujen varikkoalue mielessä.

— Miljööseen tulee renkaita ja muuta ajojen tyyliin sopivaa rekvisiittaa. Puitteet ovat samat kuin ysärifestareilla, mutta jonkin verran eri näköisenä, tapahtuman promoottori Tuomas Hallikas kertoo.

Näytille on tarkoitus tuoda myös esimerkiksi moottoripyöriä.

Imatran ajojen Pitstop Party järjestetään Kulttuuritalo Virran puistossa 19.—20. elokuuta. Tapahtuma on porrastettu ajallisesti yhteen ajojen kanssa, musiikki alkaa soimaan kun ajot ovat loppuneet.

— Imatran ajojen aikaan porukkaa on tulossa paljon kaupunkiin ja haluamme tarjota jatkopaikan tapahtumavieraille, koska ravintolakapasiteetti ei tule riittämään kaikille kävijöille, Hallikas sanoo.

Moottoriurheilua, isoja tähtiä ja hyvää meininkiä, linjaa Hallikas kesän uutta tapahtumaa.

Pääesiintyjiksi hän listaa Eppu Normaalin, Dr. Feelgoodin ja erityisesti Boys (Summertime Love) -biisistä tunnetun Sabrinan.

— Sabrina on tuttu 1980-luvulla eläneille ja Dr. Feelgood on vanha legendaarinen blues-bändi ja erittäin kova live-yhtye. Esiintyjissä haluttiin huomioida eri ikäisiä kuuntelijoita.

Olli-Pekka Härmä