Pekka Lakasta Kaakon Viestinnän sisältöjohtaja

17.3.2016 10:05

Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien vastaava päätoimittaja Pekka Lakka on nimitetty Kaakon Viestinnän sisältöjohtajaksi. Lakka aloittaa uudessa tehtävässä huhtikuun alussa.

Sisältöjohtajan tehtäviin kuuluvat Kaakon Viestinnän toimitusten yhteistyön kehittäminen, sananvapauslain mukainen vastuu kaikista Kaakon Viestinnän tuotteiden ei paikallisista sisällöistä sekä Kaakon Viestinnän julkaisemien kaupallisten sisältöjen kehittäminen. Sisältöjohtaja on Kaakon Viestinnän maakuntalehtien Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon vastaavien päätoimittajien esimies.

Lakka on toiminut Etelä-Saimaan vastaavana päätoimittaja lokakuusta 2006. Hänet valittiin myös Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi kesäkuussa 2009.

Kaakon Viestintä on nimittänyt Eeva Sederholmin Etelä-Saimaan, Petri Karjalaisen Kouvolan Sanomien ja Päivi Taussi-Forsmanin Kymen Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi. Tiina Ojutkangas jatkaa Länsi-Savon ja Itä-Savon vastaavana päätoimittajana.