Kilpailun kutistuminen lisäsi kuhinaa huoltoasemilla eri puolilla Imatraa

7.3.2016 6:01
Kuva: Minna Mäkinen
Matti Niiranen (edessä) ja Hannu Koski ovat Lappeentien Teboilin vakioasiakkaita. — Täällä tulee käytyä päivittäin, paljastaa Niiranen.
Matti Niiranen (edessä) ja Hannu Koski ovat Lappeentien Teboilin vakioasiakkaita. — Täällä tulee käytyä päivittäin, paljastaa Niiranen.

Imatralla on tapahtunut huoltoasema-asiakkaiden uusjako. Rajapatsaan ja Vuoksenniskan Nesteiden lopetettua toimintansa on virta vienyt muille miehitetyille asemille.

— Meillä tankkaajamäärät alkoivat lisääntyä jo alkusyksystä, kun tuosta vierestä ei saanut polttoainetta kuin satunnaisesti. Nyt uudet kasvot käyvät asioimassa viikosta toiseen, kertoo yrittäjä Kati Sundell Vuoksenniskan Teboililta.

Neste-brändille uskolliset ovat suunnanneet Korvenkannan Nesteelle.

— Kasvu näkyy isompana polttonesteiden puolella. Tänne on siirtynyt esimerkiksi Nesteen erityiskorteilla tankkaavia, sanoo yrittäjä Toni Karjalainen Korvenkannan Nesteeltä.

Kilpailun kutistuminen on lisännyt asiointia myös Lappeentien Shell ja Teboil -huoltoasemilla.

— Imatralla on ollut harvinaisen kova kilpailutilanne. Pienellä alueella on ollut monta asemaa. Kilpailu on kovaa edelleen ja luulen, että Patsaalle ja Niskallekin löytyy kyllä yrittäjä, arvioi Lappeentien Shellin asemanhoitaja Henri Hölsä.

Lue lisää bensan hinnasta sekä Rajapatsaan ja Vuoksenniskan Nesteen kuulumisista tämän päivän lehdestä tai digilehdestä.

Minna Mäkinen