Ruokolahdella heräsi huoli eläinlääkärin tilojen remonttikuluista

10.2.2016 6:55
Kuva: Katri Ikävalko
Kaupungineläinlääkäri ottaa Rasilassa potilaita vastaan vuonna 1973 rakennetun rivitalon päädyssä Mutkapolulla.
Kaupungineläinlääkäri ottaa Rasilassa potilaita vastaan vuonna 1973 rakennetun rivitalon päädyssä Mutkapolulla.

Tiina Räikkönen

Ruokolahdella mietitään, kunnostaako nykyiset vai entistä laajemmat tilat kaupungineläinlääkärin vastaanotolle. Vaihtoehtona on myös uusien tilojen etsintä. Hintahaitari on venymässä 55000 eurosta reilusti ylöspäin. Kunnanhallitus totesi, ettei suunnitelmiin voida sitoutua ennen kuin tarkka hintataso on selvillä, tiivistää kunnanjohtaja Antti Pätilä.

Eläinlääkärin vastaanotto jatkaa Rasilassa Mutkapolulla rivitalon päädyssä toistaiseksi entiseen tapaan. Jos tilaremontti päätetään tehdä, se alkaa todennäköisesti vasta kesällä.

Eläinpotilaiden määrä tulee Ruokolahdella tulevaisuudessa todennäköisesti kasvamaan, sillä sinne on tarkoitus keskittää Imatran, Ruokolahden ja osin Rautjärven kunnalliset eläinlääkäripalvelut. Seutukunnan pohjoispäässä kaupungineläinlääkärit ottavat potilaita vastaan Parikkalassa.

Yksityisellä puolella Imatran Eläinklinikka jatkaa toimintaansa nykytiloissa Vuoksenniskalla syksyyn asti. Lokakuun alussa on edessä muutto Sienimäen yritystalolle, entisen koulun tiloihin.

Lue lisää keskiviikon lehdestä tai digilehdestä.