Imatran seudulla alkoi piirustuskilpailu - aiheena ympäristö

9.2.2016 8:00
Kuva: All Over Press

Koululainen, toisen asteen opiskelija tai aikuinen – nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ympäristöaiheiseen piirustuskilpailuun.

Kisaan töitään voivat lähettää Imatralla, Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Parikkalassa asuvat tai mökkeilevät.

— Teemana on meidän tunnuslauseemme ”Ympäristön puolesta, ihmisten parhaaksi”. Luovuus saa kukkia ihan vapaasti, kannustaa Sirpa Suur-Hamari Imatran seudun ympäristötoimesta.

Tyylin ja tekniikan voi valita itse, paperikoon tulee olla enintään A3.

Vinkkejä siitä, millaisten asioiden kanssa ympäristönsuojelussa ja ympäristöterveydensuojelussa nykyään töitä tehdään, löytää nettisivuita www.imatranseudunymparistotoimi.fi.

Työlistalla ovat esimerkiksi terveelliset asuin- ja työtilat, eläinlääkärin palvelut, avun järjestäminen löytöeläimille, ilman laadun seuranta, luonnonsuojelu, kierrätys, roskaamisen torjunta, jätevesivalistus maaseudulla, meluasiat, vaarallisten aineiden keräykset, uimavesien ja pohjaveden laadun seuranta, elintarvikevalvonta sekä leikkikenttien turvallisuus.

Piirustuskilpailun sarjojen parhaat palkitaan lahjakorteilla ja kaikki osallistuneet ovat mukana tuotepalkintojen arvonnassa.

Kilpailutyöt tulee palauttaa yhteystietoineen viimeistään 4.5.2016 kirjekuoressa Imatran kaupungintalon asiakaspalveluun tai postitse Imatran seudun ympäristötoimelle, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Kirjekuoreen tarvitaan merkintä ”piirustuskilpailu”. Kerro myös, mihin sarjaan työsi osallistuu.

Tiina Räikkönen