Petri Pulliainen palaa IPV:n pelinjohtajaksi, Sotkamon Lauri Rönkkö lyöjäjokeriksi

30.12.2014 15:46
Kuva: Tenho Tiilikainen
Petri Pulliainen palaa kahden vuoden tauon jälkeen IPV:n pelinjohtajaksi.
Petri Pulliainen palaa kahden vuoden tauon jälkeen IPV:n pelinjohtajaksi.

Imatran Pallo-Veikot on solminut jatkosopimukset luottopelaajiensa Ville Huuhtasen ja Janne Luostarisen kanssa. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Sotkamon ja Haapajärven paitaa viime kaudella kantanut Lauri Rönkkö. Pelinjohtoon astuu vanha tuttu Petri Pulliainen. Pulliainen toimi kaksi edellistä kautta kuopiolaisen Puijon Pesiksen pelinjohtajana.

Jatkosopimuksen allekirjoittaneet Huuhtanen ja Luostarinen kuuluivat menneellä kaudella IPV:n avainpelaajiin ulkopelissä. Molemmilla herroilla on pitkältä uralta kokemusta myös maan korkeimmalta sarjatasolta Superpesiksestä.

Uutena pelaajana Redseihin saapuva Lauri Rönkkö, 20, on maineikkaan Kajaanin Pallokerhon kasvatti, jonka tie on kulkenut Sotkamon Jymyn juniorisysteemin läpi aikuisten tasolle. Rönkkö on pelipaikaltaan lyöjäjokeri.

Viime kauden Rönkkö vietti pääasiassa farmissa Haapajärvellä, jossa 20 ottelua kartuttivat nuorukaisen lyötyjen juoksujen saldoa 34 täpän verran. Rönköllä on tilillään lisäksi kuusi aikuisten superpesisottelua, joissa hän on lyönyt viisi juoksua.